Respons

Respons  på LATTERKONGEN®  latterkursus

 :-)
Hej Freddie!En lille hilsen fra Park Inn :-)
Jeg vil blotte takke dig for din suveræne indsats til vores VIP Event d. 26/4.
Jeg var helt forbløffet over at se folk forandre sig på så kort tid, fra forsigtige og reserverede til åbne og snakke-sagelige. Lige hvad vi have brug for til sådan et event.
Jeg kan forsikre dig om at der blev talt om dig hele aftenen igennem!
Tak igen Freddie, for at sætte et sjovt præg på vores årlige event.
Venlige hilsner,
Christel. / Park Inn Copenhagen Airport
 
:-)
Pludselig stod der en mand og spurgte efter bruden – jeg kunne ikke helt finde ud af hvad han var for en og hvad skulle han(?)…… Men det fandt jeg hurtigt ud af. Det var simpelthen selveste Latterkongen Freddie! Og det var morsomt. Vi fik besked på, at vi skulle grine med hinanden og ikke af hinanden – jeg er dog ikke helt sikker på at det også gjaldt Freddie, for han var altså lidt for morsom – på mange måder!  – o) Vi havde en rigtig morsom time i selskab med Freddie, og fik vist hinanden vores muslinger!!!(??) Indimellem fik jeg jo også af vide at tøserne havde mødtes flere gange og på den måde også havde lært hinanden at kende – det virkede bestemt heller ikke som om at det var første gang de mødtes, det var bare rigtig fedt (Cathrine’s Polterabend 9 juli)
 :-)
På Rådhuspladsen, møder vi så en “Latterkonge”, som gerne vil give os et kursus i et godt grin :-) Ho ho ha ha. Det var faktisk også meget sjovt det første kvarter, men så blev vi nød til at afbryde ham, for så ku´vi altså ikke mere. (Heidii´s polterabend 29. april)
:-)
 En lille kejtet mand trådte pludselig frem, han vred lidt genert sine hænder og jeg fik helt trang til at hjælpe ham lidt, men det var slet ikke nødvendigt*SSS* Det var “latterkongen” himself*GGG*
Han fik os ud i en cirkel, og fortalte stadig genert om opstarten af latterbevægelsen…om at grine med vilje…at hjernen altså ikke kender forskellen på ægte og uægte latter…at når vi smiller og ler…Så BLIVER vi glade, for hjernen går fluks igang med at producere endorfiner osv *SSS*Og SÅ fik han os til at le….lidt stille i starten…Men snart var vi alle ved at trimle OM af grin altså….Det var simpelthen SÅ morsomt…Og det blev værre og værre…gamle faster Tove måtte hen og sidde med lattertårerne trillende ned af kinderne, og de nogle af de unge faldt bogstaveligt OM af grin….Hold da HELT op*GGGG*
Jeg grinede simpelthen så min mave var øm dagen efter*GGG*
Efter hver “runde” var der et “mantra”….Vi svingede armene fra side til side mens vi udbrød : HO HO…..HA HA HA…..Og det gør vi stadig*GGGG* (40 års fødselsdag 18 juni).
 :-)
Kære Freddie
Med de gladeste hilsner og varme tak fra lattermusklen for en dejlig time i gladt selskab i tirsdags i HC Ørstedsparken. DU gjorde en stor forskel i mit liv den dag – og jeg takker dig med smil og glæde. Med venlig hilsen (Jens Jacob Sommerlatter i Ørstedparken).
 :-)
Jeg havde fået en rigtig godt grineflip under den fri latter, og ku ikke stoppe, og fik øjenkontakt til en som gik forbi, og blev ved med at pege på min mave . for at lige som om at ham som så på mig, ku få mig til at stoppe min latter. Næste dag fik jeg så 3 grineflip bare fordi jeg kom til at tænke på den fri latter fra dagen før. (Pia Sommerlatter i Ørstedparken)
 :-)
Der var rigtig god stemning hele dagen og ikke mindst latter (Søren Novo NNE).
Hej Freddie, Vi skal have endnu et seminar og vil køre det over samme læst – hvad siger du til at gentage sucessen.
mvh Søren.
 :-)
Det var efterhånden blevet sent og mange ting var prøvet i løbet af dagen. Lattereventen var med til at løfte os op og give masser af energi til resten af aftenen. (Polterabend).
 :-)
Vi har et foto hænge fra vores seminar med dit latterevent, og hver gang vi lige trænger til lidt latter, så ser vi på billedet, tænker tilbage og griner af den sjove oplevelse. (Skanska Danmark A/S).
:-)
 Jeg oplevedet dit show til Thomas 30 års fødselsdag i februar. Og jeg syntes det var rigtig godt. Og da jeg selv skal holde fødselsdag i august, vil jeg gerne høre om du er ledig.
Med venlig hilsen Thomas (deltager i 30 års fødselsdag)
 :-)
Kære Freddie,
Jeg har lige haft fornøjelsen af din kunnen her på Zentropa …  :-)
Min kære søster skal giftes den 14 maj, og da brudeparret har frabedt sig
sange og taler, men jeg gerne vil gøre noget for dem, så tænkte jeg på, om
en lille latter-event ikke var sagen … (Lene)
:-)
Hej Freddie.
Tusind tak for sidst. det var bare alletiders ginetime.
Jeg var der tirsdag d. 1. februar kl. 17-18. Jeg var der sammen med 6 andre piger/damer fra mit arbejde. Vi havde bare så ondt over alt, men en skøn følelse. Vi tog bagefter på Bankerot, hvor vi morede os vildt, med alle dine sjove ide’r, og spiste dejlig mad og fik slukket tørsten. Det var en meget dejlig oplevelse som vi har fortalt meget om.
Vi kommer igen
Ho-ho ha-ha-ha dejlig fokus klap
Med mange glade hilsner Jette + de 6 (Indre by Latterklub)
:-)
Kære Freddie.
Jeg vil ikke forstyrre, såmænd bare takke mange gange for i går, det trængte jeg virkelig til!! Tusinde tak, du vil blive anbefalet. Jeg har dig allerede i tankerne til et arrangement ved min venindes 40 års fødselsdag. Så jeg skal bare lige tjekke omstændighederne, så skal jeg nok vende tilbage hurtigst muligt. Hav det rigtigt godt .De bedste hilsner og god jul fra mig. (Henriette)
:-)
Hej freddie
1000 tak for sidst, din latter lagde en fin bund for vores julefest, og ho ho ha ha ha  lød igen  og igen under overlægernes taler.
Håber du havde en god bytur.
Venlig Hilsen (Louise Gentofte amts Sygehus)
 :-)
De sidste to onsdage har jeg taget elevatoren op på 6. ved ”lidt-i-ni-tiden”. Der har jeg mødt de festlige rester af Latterpost-arrangementet, som kører hver onsdag morgen. Jeg har ingen anelse om hvad der egentlig foregår på disse møder, men jeg kommer i godt morgenhumør – bare ved at køre elevator med dem. De nægter hårdnakket at forklare hvorfor de er så glade, så jeg bliver nok nød til at tage på inspektion.
Latterpost hver onsdag for ansatte i Post Danmark (fra Michael Ørnø’s ugebrev)
 :-)
Hej Freddie
Jeg har hørt en del ros om dit latterkursus og synes det lyder rigtig interessant at overvære og deltage i.
Jeg er ved at arrangere en polterabend for min søster og synes det kunne være genialt at starte dagen med et godt grin, som kunne smitte af på resten af dagen. (Helle)
 :-)
Hej Freddie
Vi er en personaleforening i et firma, der godt kunne tænke os at få besøg af dig, efter at vi har fået din latterevent anbefalet af en kollega.
 :-)
Hej Freddie !
Tak for en SJOV oplevelse i mandags…det var en anderledes oplevelse :-)
Jeg vil gerne bekræfte at vi ønsker din optræden lørdag den 29. april i Stenløse
Mvh (Torben)
:-)
Hej Freddie,
vi er interesseret i at engagere dig til et afdelingsseminar den 22-23 maj på Sørup Herregård (ved Ringsted). Vi bliver knap 50 personer og havde et halv til heltimes arrangement i tankerne. Kan du komme med et prisudspil og en tilbagemelding på om du overhovedet kan en af de dage (helst den 22, den 23 er vi der kun til lige efter frokost). Jeg har tidligere oplevet dig til et polterabend-arrangement i Frederiksberg have sidste forår og det var ganske morsomt! mvh (Kristoffer W. Sørensen Novo Nordisk A/S)
 :-)
Ja, så blev det min tur til at blive poltet. Og sikke en dejlig dag.
Efter brunch sad vi og hyggede lidt. Vejret var desværre ikke rigtig med os. De havde ellers havespil med, som vi desværre ikke kunne bruge. Lige pludselig står der en mand i mit køkken og vil have mig til at komme med ind i stuen. Jeg aner virkelig ikke, hvad der foregår, men han siger så, at han er fra et tvshow og om jeg vil være med. Det siger jeg, at det kan jeg da godt… men synes godt nok det er underligt, at han kommer, når der ingen kamera er med. Det viser sig så, at han er Latterkongen. Altså sådan en, hvor man skal grine på forskellige måder. Det var super sjovt at prøve, men hvor fik man ondt i kæberne og maven af det. (Polterabend Ringsted)
:-)
Hej Freddie. Det var et super arrangement. Tak for idag. Ha Ha Ha kh Trine
(sent på SMS pigeloge i Fælledaparken)
:-)
Hej Freddie
Tak for et godt arrangement – vi vendte I går tilbage til latteren, når stemningen blev for trykket :-)
MVH
Anette, Financial business controller, Novo Nordisk A/S
 :-)
Hej Freddie,
Tak for sidst – jeg syntes at det var rigtig godt. Det var også tilbage meldingen fra de fleste af deltagerne.
Peter, Danske Handicaporganisationer
 :-)
Hej Du skal lave sådan et event til min polterabend, “Hvornår skal du giftes ?”. Om 4 år, jeg er 16.
Ung mand på 16 år.
 :-)
Hej Freddie,
jeg har set dig i den 11 timer og comedy fight club – jeg synes at du er det sjoveste og jeg er altid flad af grin!!! jeg fylder 18 år , har du lyst til at komme forbi og grine med os i løbet af aftenen
hahahhahahahaha…. :D
:-)
Han var til min storebror’s polterabend !
:) Han er skide sjov irl :)
STORMBACH
:-)
Hej Freddie
Jeg kender dig ikke personligt – kun som Latterkongen. Du besøgte mig på mit studie, hvor du underholdte os for et års tid siden. Det var en god oplevelse, som vi stadig taler sammen om.
Det var på Københavns Universitet – en gruppe studerende på 50 mennesker. Vi afholdt grine-seancen på taget af Økonomisk institut ved Vor frue kirke. Christian Baarsøe Pedersen
 :-)
Det med godt humør er helt sikkert vigtigt. Og så er det også rigtig sundt at grine, samtidig med at det sætter gang i forbrændingen. Jeg har netop været til et arrangement, hvor der kom en latterkonge og grinede sammen med os i det meste af en time. Hold da op det var både sjovt og samtidig udfordrende for mavemuskler og musklerne i ansigtet. Jeg kan kun anbefale, at man prøver det :-)Så et lille ekstra råd fra mig: Smil og grin noget mere
Kh B.
:-)
Hej Freddie,
Jeg siger først og fremmest mange tak for en fed oplevelse, som jeg fik da jeg her i eftermiddags var blandt de fremmødte ved dagens lattertime.
Mange hilsner Chris
:-)
Latterkongens Skovtur:
Hej Freddie1000 tak for en dejlig grinedag i Frb. have – vi fortsatte med latteren da vi kom hjem og er nu her til aften, MEGET trætte!! Vi høres ved :-) Knus Kristine., Hej Freddie :-) Tak for en herlig dag i går, Svend Kære Freddie Tak for grin i dag KH. Kisser. Kære Søde Freddie Tak for en fantastisk søndag, KH Anny
Hej ho freddie……….det er jo aldrig for sent…………..at sende en hyggelig hilsen med
bare så dejlig en tak for sidst…………..i Frb. have med sejltur – grinebiddere……….og pragtfuldt vejr.
Håber du har det bedre end godt………….Livsglæde fra Manja
:-)
Hejsa Freddie Tak for i tirsdags. Din latterevent den fungerer bare :O) Thomas
 :-)
Tak et godt arrangement . Venlig Hilsen Line
 :-)
Hej Freddie Tak for en sjov oplevelse ved polterabend, det var alle tiders. Rigtig god sommer. mvh Dorte
 :-)
2År efter en polterabend
Det er det sjoveste jeg nogle sinde har prøvet. Annkristine
 :-)
Deltager i Polterabend “Det var verdensklasse”
 :-)
Tak for dit besøg hos Morgenhyrderne
Som aftalt får du en mail med lydfilen fra interviewet i morges.
Det var fedt at du gad at gæste os – det var en stor oplevelse.
Mange hilsner Katja Bostrup Producer Radio100FM

 :-)
Hej Freddie
Oven på Frederik´s 18 års fødselsdag har vi været på en dejlig efterårsferie……
- men jeg skriver for at sige tusinde tak for at du var med til at gøre dagen helt speciel for os, Frederik og vores gæster. Som aftenen skred frem blev der jo talt om “begivenheden” og alle (også dem der syntes det var lidt grænseoverskridende) syntes at det VAR hylende morsomt, og alle gik og grinede faktisk videre, som vi nok ikke havde gjort, hvis du ikke havde givet os den specille oplevelse…
Frederik selv synes at det bliver en bedre og bedre oplevelse efterhånden som den sætter sig………
Tak for det og på genhør/grin ved en anden festlig anledning.
Med smil fra Lene og familen
:-)
Kursustræf med gode håndtryk, street respect og latter…masser af latter
Aftenen stod herefter på hygge og socialt samvær, og sociale blev vi i allerhøjeste grad, da en mand i gul trøje og halsklud dukkede op som aftenens overraskelse; Latterkongen! Der blev grinet uafbrudt i tre kvarter, så meget at man blev helt svedig og kunne mærke latteren godt i mavemusklerne og i kinderne. Til at starte med fortalte latterkongen kort om latterens historie og førte os derefter igennem mange sjove og `latterlige´ øvelser. Herefter var resten af aftenen dedikeret til musik og endnu mere hygge.
:-)
Magnus : HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!.. HÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆ!!!.. HUHUHUHUHUHUHU!!!.. HØHØHØHØHØHØHØ!!!.. HOHOHOHOHOHOHO!!!.. HÅHÅHÅHÅHÅHÅHÅHÅ!!!.. HIHIHIHIHIHIHIHIHIHI!!!.. “Latterkongen Fredddie” bestemt en morsom og interessant oplevelse.
:-)
Pludselig kommer der lille rund mand i meget gul t-shirt… min første kommentar var at han skal ikke røre ved mig hvorefter Zenia meddeler han nok skal røre lidt ved os alle sammen.. hmm hvad gik dette ud på.. jo , det var Latterkongen der kom der… Aldrig har jeg oplevet noget så larmende, grænse overskridende og morsomt på en gang, det tog ca 5 min at overgive sig, det var ganske enkelt umuligt ikke at gøre, det var hylende morsomt, ikke mindst at se på hinanden, enkelte græd af grin,(blev lidt nervøs for Camillas kontakt linser blev de nu i øjnene) i en lille time stod vi for underholdningen for hinanden og for omgivelserne, en ung mand spurgte mig om han skulle komme mig til undsætning, da pigerne stod i rundkreds om mig og grinede mig i hovedet…resten af dagen og aftenen(og stadigvæk) udbrød vi thi hi hi, hæ hæ hæ , ho ho hooo til hinanden,,, det kan absolut anbefales at opleve ham.
:-)
Belinda! Min mand har lige være til julefrokost og har oplevet et event med LATTERKONGEN® og vi vil gerne bede om et tilbud for det må min arbejdsplads også opleve.
:-)
Bente! Jeg havde dig ude og le med mig og mine 3 studie veninder, og vi talte om det hele dagen, nu syntes jeg du skal komme forbi til et personalemøde i Vuggestuen Røde Rose1 og give mine kolleger samme oplevelse.
:-)
Gunilla! Du har været på ”latterbesøg” i vores firma, Glitter, for et stykke tid siden..
Nu hørte jeg dig i radioen for nylig og pludselig kom jeg i tanke om, hvis du ikke skulle komme og lave sjov til min 50 års fødselsdag…!? Gunilla
 :-)
Hej Freddie,
Tak for sidst og god underholdning. Sofia Lytje, Mediecentret Ballerup.
 :-)
Hej Freddie.
Tak for sidst, alle taler om det endnu så det havde den ønskede effekt. Lars Maltoft Nielsen, Restaurantchef
 :-)
Hej Freddie
En af mine venner var til et af dine “sjovs” i lørdags på Charlottenlund fort, han syntes det var rigtigt godt, så ros til dig mvh Charlotte
 :-)
Kære Freddie
Jeg har en søn som skal konfirmeres d. 13. maj i Ringsted og han synes at
det allerbedste kunne være et besøg af dig til festen. Derfor denne henvendelse om et latterkursus.
Mange hilsner. Pernille Christoffersen
:-)
Kære Freddie,
Efter at have hørt en masse positive oplevelser i dit selskab – har vi i min afdeling et arrangment d. 21 april fra ca kl.15.30 hvor vi godt kunne tænke os at booke dig der.
Christian Hansen
:-)
Mens Receptionisten, hulkende af grin på Scandic Hotel Odense, og skulle ha at vide hvad der var foregået. For mange gæste på hotellet havde sagt at der foregår noget sjov og om det måtte være med.
Så kom Instruktør for FTZ Autodele & Værktøj, og takket stort for det event jeg havde afholdt og det passe godt ind på deres kommunikation kursus
 :-)
Tak for en super god latter ! Campingpladsen smiler nu med lyd :)
Nanna Jeppesen
 :-)
HOHO HAHAHA HOHO HAHAHA!
Hej Latterkonge
Tak for en super fantastisk latter time i lørdags.
Lattermilde hilsner Kunde & Co pigerne
 :-)
Hej Freddie.
Vi har oplevet din fantastiske latter op til flere gange og ønsker at høre denne igen. Vi er i gang med at arrangere polterabend. Glæder os til snart at kunne få en STOR og DEJLIG GRINER
Ann Louise Mygind
 :-)
2 af mine venner skal fejre deres fødselsdag på næste lørdag, altså den 9 oktober… Der blir tale om en fødselsdagsfest for alle venner og veninder, i en af fødselarenes lejlighed inde i København.
Vi blir cirka 35 mennesker i alderen 24-30 årDer blir tætpakket, da det ikke er verdens største lejlighed, men dermed også mere intimt kan man sige :-) De 2 herrer som holder festen er meget stor fan af dig, og har længe snakket om at de kunne være rigtig sjovt at få dig ud til et arrangement. Der har ikke rigtigt været en anledning endnu, men denne aften ville det bare være helt perfekt! Specielt fordi den ene er flyttet til Sverige for at studere, så han er ikke særlig tit i DK mere og ser sjældent sine venner… Han ville blive SÅ glad hvis du kom og fik ham og alle gæsterne til at grine :-)
Søren Westh
 :-)
Hej Freddie
Tak for din indsats i fredags J
Ældre Teglværksparken Korsør
Lise Friberg
 :-)
Andreas Vestergaard: Tak for en sjov oplevelse i lørdags til min fars fødselsdag på Restaurant De Hvide Svaner, Karrebæksminde- fantastisk opvarmning, som virkeligt satte gang i festen. Vi griner stadig :o)
:-)
Latterkongens Piger
Hej Latterkonge
Ville lige sige tak for en god gang latter i Lørdags
Vh Alicia

:-)
Hej Freddie
Tak for et meget sjovt indslag i tirsdags : )
SAINT TROPZ Louise
 :-)
Jeg kan 110% anbefale Latterkongens selskab – det er helt igennem den bedste party starter!
Michael
 :-)
Ha ha ha ha ha ha ha
Onsdag var indskolingen helt til grin, da Latterkongen besøgte Ålholm Skole.
Under overskriften “Vi gør de sure glade” undersøgte eleverne i indskolingen om det kan det være morsomt at fange fisk? Det kunne det ihvertfald da Latterkongen trak små og store fisk i land sammen med børnene fra indskolingen. Derefter fik de, de sure citroner til at skære glade ansigter.

:-)

Vi er en sprogskole der holder sommerfest for alle ansatte (ca. 100 mennesker) fredag den 24. juni, og som om eftermiddagen ved 16-17 tiden godt kunne bruge et latterindslag som dit. Har du mon tid? Vi har fået dig varmt anbefalet af en kollega!

Mange hilsner Festkomitten på Københavns Sprogcenter
 :-)
Hej Freddie
for ca. 1 1/2 år siden havde du et arrangement i Kalundborg golfklub til en afslutningen for elite holdet i den pågældende golfklub. Jeg var deltager ved dit arrangement og jeg må indrømme at det er meget sjældent at man griner så meget som jeg gjorde den aften til dit arrangement.
Casper Gjelstrup
:-)
Da alle medlemmer var vel ankommet til Ravnens rede i Bagsværd, var det tid til dagens store event. Med et solidt grin om munden præsenterede Rune Jensen os for Latterkongen Freddie, som skulle undervise lauet i en ny motionsform, nemlig latter. Det startede yderst fremragende. Alle tilstedeværende gik velvilligt til opgaven med både lyst og engagement, som da også er et af kendetegnene ved Humlelauets events. Dem der vel egentlig kickstartede de første store grineflip, var Jensen og Ravn, der havde MEGET svært ved at holde masken, når Freddie åbnede munden. Lidt efter lidt bredte latteren sig, og eventen blev efter undertegnedes mening rigtigt vellykket.
:-)
Vi havde fornøjelsen af dig til en polterabend i april 2010 for vores veninde Laila – noget vi alle syntes var en kæmpe succes. Nu vil jeg høre hvad det koster at få dig ud til en 40års fødselsdag
Venlig hilsen Tine Eskesen
 :-)
Det var spændende at være i køkkenet og lave mad, men dit event det slog alt. Deltager på Noreda’s seminar
 :-)
Hej Freddie Vi havde en rigtig god dag og aften. Christian /Novo Nordisk
 :-)
Tak for et godt grin :-) Ho ho ha ha ha LINEX A/S

:-)
Hej Freddie, jeg har aldrig oplevet en julefrokost med så meget latter, tak for god underholdning. Michael Unold CCL Label A/S
 :-)
Hej Freddie,
Vi havde bestemt en dejlig oplevelse – tak for et godt arrangement.
Ronni Stormbach, Eplehuset Danmark
 :-)
Hej Freddie
Tak for i går. Du gjorde stor lykke,selv børnene, var meget begejstrede. Kampråbet “ha ha- ho ho” blev flittigt brugt resten af aftenen. Hi hi hi hilsen
Kirsten Poulsen (datter og svigersøn holdt kobberbryllup)
 :-)
Hej Freddie.
Jeg har fået dig anbefalet af min (kommende) mand, som du holdt polter abend for i fredags. Alle mænd sagde, at du var helt fantastisk!. P.S: Min (kommende) mand og hans venner griner stadig…………….du har virkelig gjort det godt og sjovt for og med dem…
mvh. Dorthe.
 :-)
Rockwool sommerfest
det gik rigtigt fint – og jeg har kun hørt supergodt
Hanne Fritzböger Rau, Eventmager Lederborg Slots
:-)
Hej Freddie
Tak for latteren i tirsdags …  Bedste hilsener  Charlotte Rosenbeck
Tak for en sjov dag .o) Estate Amager ApS
 :-)
Hej Freddie,
Tak for sidst. Frank Thorup  Xstream A/S
 :-)
Hej Freddie
Der kom masser af posetiv tilbagemelding på dit event i Loge nr. 23 Christian den 4. I.O.O.F Amager.
Christian Lysehøj
 :-)
Kasper Rasmussen
“HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA” citat Latterkongen
 :-)

For lækker til love. Gustav får grineflip da han møder “latterkongen”. Gustav synes nemlig, at han ligner æslet fra Shrek!. Line! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Maribel! HHAHAAH OMG. Ida! Hahahahahh! Ham der coachen!:P Sacha! Så er latterkongen atter på spil Han var også med da Samuel og Kit var på “latter-date” i singleliv Lone! Hahaha hold kæft hvor morsomt….. Anders! Hej det var god David! Fuck hvor grinern hahahaha Tino! Han er sgu dygtig ham latterkongen, selv en gammel tør kiks som jeg kom til at grine Mie! Hvor er det fantastisk Freddie!!! Emil! Hahaha! Det ham for penge for at grine folk op i deres åbne ansigt! Pia! Cool Tina! Godt gået Freddie

 :-)
Hej Freddie,
Ta for en glimrende indsats med at sætte skub i lattermusklerne hos os alle.
Mvh Charlotte Lindholm, VL-gruppe 18 Dansk Selskab for Virksomhedsledelse
 :-)
Tak for sidst… hvor var det VEDERKVÆGENDE at grine ;))))))))))))))))
Bedste hilsner ANNETTE BERG Sognepræst
 :-)
Tak for sidst, det var en rigtig god oplevelse da du var ude til vores familiefest
Fatma (42 piger/damer fra Tyrkiet)
 :-)
Roooooooooooos
Hej freddie, tak fordi du igår løftede vores polderaben til et langt højere niveau. Vi kørte på hele natten, og DU blev nævnt ofte, os her til morgen. Vil anbefale dig til andre.
Mvh Rasmus /-D ti hi hi hi
 :-)
Det er jo Latterkongen som står uden for Frederiksberg Have.
Tusind tak for en dejlig oplevelse til min 60 års fødselsdag for 5 år siden i Ishøj Golfklub
Mette Poulsen.
 :-)
Kontakt mig og få flere detaljer og oplysninger på til 23 25 33 93 eller på freddie@latterkongen.dk