Polterabend

Prøv et latterkursus med LATTERKONGEN® til din polterabend: Højt humør, og masser af latter, og få et polterabend som kan huskes. LATTERKONGEN® event til polterabend, er et meget populært indslag til en polterabend, og det kan bruges til alle  drenge  piger  og til fælles . Alle kan deltage og man kan få ond i maven eller i kinderne af grin, når man her været sammen med LATTERKONGEN® i en times tid, hvor humøret er højt og der er fuld fart på og masser af latter. Der lægges vægt på at den kommende brud eller brudgom er i midten en del af øvelserne. Særlige ønsker kan også opfyldes når Latterkongen kommer som den hemmelige gæst.
Ring og hør hvad jeg kan tilbyde så lige jeres polterabend bliver unik.
Polterabend Latterkongen
Polterabend:
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
En polterabend er en sammensætning af de to tyske ord Poltern og Abend, der betyder henholdsvis “buldre, brage, larme” og “aften”. Med tiden er polterabend blevet en begivenhed, hvor man fejrer et brudepar ca. en uge eller to før deres bryllup for at ønske dem held og lykke i deres nye tilværelse eller for nogens vedkommende give dem et vink med en vognstang om alt det sjove, de nu snart går glip af. Først fra ca. 1980 er det også i Danmark blevet til en fast tradition at holde polterabend. Vennerne aftaler indbyrdes terminen og gennem mund til mund metoden spredes indbydelsen til alle som har lyst til at deltage. Festen kan også betragtes som en uofficiel modsætning til brylluppet, hvor alt helst skal gå i vasken og være det rene ragnarok (brudgommen skal straffes/bukkes ved korporlig afstraffelse).
Vennerne kan også kidnappe brudeparret (normalt pigerne/bruden til møhippa og drengene/gommen til svendemiddag) hver for sig rundt til for pigernes vedkommende hampre og utaknemlige aktiviteter såsom obligatorisk blomsterbinding, fingermaling og tur på hesteryg. Mod alle odds er det desuden meget populært at indspille en CD eller få taget flotte modelfotos. Ofte klæder vennerne bruden eller brudgommen ud og stiller dem offentligt til skue med eksempelvis et skilt om halsen, hvorpå det f.eks kan stå:Kys Schweinet, det er sidste chance!! Polterabend kan også være en form for gave som vennerne giver til de vordende ægtefæller. En ny trend i polterabender er at rejse til udlandet på såkaldte polterabendrejser, primært til Østeuropa[1]. Denne type polterabend benyttes meget i England, hvor ca. 25 % af alle polterabender foregår i udlandet[2]. I Danmark er denne type rejser kun blevet tilbudt siden sommeren 2007, men trenden er allerede ved at spire. Gennemsnitsalderen for førstegangsviede var i 2010 32,1 år for kvinder og 34,6 år for mænd. Aktiviter for bruden, som er hyggelige og stuerene har de senere år været populære til polterabends, samt aktiviteter hvor gravide kan deltage uden besvær som fx madlavningsundervisning, mysterier som Poltermysteriet, croquis tegning med mere. Oprindelsen til polterabend ved man endnu ikke. Nogen mener det er et urgammelt germansk synonym til “fadæse Derfor knuste man lertøj, legetøj og andet tøj for at fordrive den onde poltergejst. I Tyskland er det stadig en tradition at man uden for parrets bopæl knuser porcelæn for at symbolisere lykke. Ved at det kommende ægtepar i fællesskab samler skårene op symboliserer de, at de også i fremtidige livssiuationer vil bukke og skrabe for hinanden.
polterabend1-latterkongen