Latterkongen

Jeg hedder Freddie Sunde og har udført Latterkursus i Danmark siden juli 2003. Har været i TV og Radio,  og leveret latterkursus til, fødselsdage, polterabend, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, konfirmation, loger, foreninger, kursus, seminar, julefrokost og i latterklubber. Unikke oplevelser gives da jeg ikke arbejder på samlebånd, og da jeg er meget hurtig at tage en tråd op, så der opstå masser af spontan latter under everten.Jeg kan kommer som den hemmelige gæst, og jeg kan præsenterer mig som lige den som gør det sjovt for jeres event: Julemand, jobsøger, gartner, stripper, fremtidsforsker, ny kollegaer, ekspert i melodi grand prix. besøg af madanmelder til festen, mavedans, og meget meget mere, for kun fantasien sætter grænser. Kontakt mig for yderlige information. om LATTERKONGEN® latterkursus.
 
 
 
Bestiller du et event med LATTERKONGEN® så er det selvfølgelig mig som kommer ud til jer og giver jer en fantastisk latteroplevelse.
 
 
Min baggrund:Interessen for latterevent, fik jeg da jeg første gang besøgte en  Latterklub. Latter i såvel små som store mængder er så befriende, at man næsten føler sig helt høj, lettet, glad og veltilpas. Jeg uddannede mig derfor, som latterinstruktør på Latterinstituttet. Jeg vil derfor gøre mit til, at udbrede latteren og give andre mennesker mulighed for på deres egen krop at mærke den gavnlige virkning.
 
 
Latterens fødsel:Latterbevægelsen er startet af den indiske læge, Mandan Kataria, i 1995 og har siden bredt sig til mange lande uden for Indien. I starten samlede han folk i parker, hvor han fortalte dem sjove vittigheder, så de grinede. Men efterhånden løb han tør for vittigheder og da han så den gavnlige virkning det havde på mennesker, udviklede han latteryoga for at få folk til at le. Madan besøgte Danmark i 2005 og Latterens Vredensdag blev afholdt i Tivoli. Foto taget fra senen af Latterkongen
 
 
Jeg er altid klar til at få en kunde henvendelse og tager rund i hele Danmark, og kan også bestilles til at komme til Sverige. Ring på 23 25 33 93 eller skriv på Freddie@latterkongen.dk og hør hvad jeg kan tilbyde så lige jeres latteroplevelse bliver unik.